"Zeer positieve en professionele organisatie met een positief kleurbeeld met ook nog eens aardige mensen! (05-05-2012)"
Sijbe Homminga

Flottielje Zeilen Griekenland

Lefkas Paxos- Nieuw IN 2018 Amvrakia- Zakynthos- Corfu/Lefkas


KLIK   HIER    voor de nieuwe website, informatie en boekingen,
www.sunnysailing.com
Flottielje zeilen, wat houdt dat in?

Flottieljezeilen is bij uitstek geschikt als varen in Griekenland en de manier van aanleggen (ankeren) nieuw voor jullie is. 
Het varen in flotielje betekent dat er elke ochtend een briefing/palaver is met de hele club. Daar hoor je wat het einddoel is van die dag, de windverwachting, de mooie baaien, de ondieptes. Je vaart niet achter elkaar aan maar je vertrekt hoe laat je zelf wilt. Alle flottielje gasten en de meezeilboot komen in de namiddag, na een heerlijke dag zeilen, snorkelen en zwemmen op dezelfde eindbestemming aan. Hoe laat dat is aan jullie! Het is jullie vakantie, je komt om te zeilen en niet om je te houden aan "flottielje regels".
Klik voor de diverse routes in de rechterbalk of in het planningsoverzicht onder aan de pagina.  

   

De leadboot van het flottielje vertrekt als laatste en is als eerste weer in het volgende Griekse plaatsje of baaitje om je te assisteren bij het aan- en afmeren. 

Eenmaal aangelegd, is er plaats om ervaringen uit te wisselen, wellicht onder het genot van een “ankerbiertje”. En natuurlijk kun je ’s avonds wellicht aansluiten bij de gezamenlijke maaltijd in een Griekse taverna. Maar niets
hoeft, het is jullie vakantie!

Kortom: flottielje zeilen in Griekenland biedt een stuk vrijheid, gezelligheid en een helpende hand bij het aanleggen en wegvaren. Flottielje begeleiding kun je beschouwen als een optie. Je huurt een zeiljacht. De optionele post voor flottielje kost € 125,00 per week voor een boot. 

Indien jullie voorkeur uitgaat naar een bepaalde flottielje route en de data dat jullie willen varen staat nog niet op de onderstaande planning, laat het ons dan weten. Dan gaan wij na of het mogelijk is en passen we onze planning op jullie wens aan.

Flottielje aantal weken afvaartdata 2018
Lefkas 1 of 2 alle zaterdagen m.u.v. 16 en 23 juni
Amvrakia - nieuw in 2018!* 1 of 2 8 september, overige data 2018 volgen
Paxos* 1 data 2018 volgen
Zakynthos* 2 16 juni, 14 juli 2018
Corfu-Lefkas* 2 18 augustus, overige data 2018 volgen
*: minimale deelname aan flottielje 5 aangesloten jachten
Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook