"Very well maintained yacht, especially good for bareboat: all lines hose pipe etc. and good working boat."
Familiy Gresly

Meezeilvakantie Griekenland


 

KLIK   HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen
www.sunnysailing.com
 Wil je alleen op vakantie kies dan voor een meezeilvakantie in Griekenland. Je zeilt op een luxe zeilboot mee met andere opstappers. Voor singles, alleenstaanden, maar ook voor stellen is dit de ideale kans om alleen op zeilvakantie omdat de schipper en co-schipper de boot totaal onder controle hebben. Als je geen zin hebt om te zeilen kun je ook lekker van de Griekse zon genieten, zwemmen en een boekje lezen! Maar wil je zelf actief zeilen is daar natuurlijk ook de mogelijkheid voor. Daarom is het ook een meeZEILvakantie. Je ontmoet in ieder geval veel nieuwe mensen.

  

Jullie schipper en co-schipper brengen jullie naar de mooiste baaien en naar pittoreske Griekse dorpjes. Onderweg is er alle tijd om een duik te nemen in het heldere blauwe water! Elke dag doe je een ander Grieks havenplaatsje aan. De meezeilboot is ook de leadboot van het flottielje. Dit houdt in dat je in de namiddag naast je eigen crew ook andere mensen treft. Weet je niet wat flottielje inhoudt kijk dan onder flottielje Griekenland.  

De meezeilboot

De meezeilboot is een Bavaria 42, een ruim jacht met 3 cabines, buiten 2 stuurwielen waardoor er veel ruimte is. Op de boot kun je douchen, binnen en buiten, zelf koken. Binnen zijn er 2 toiletten en 2 douches. Ben je een actieve zeiler, dan zit je in de kuip. Ben je een luie zeiler, dan lig je lekker op het dek te zonnen! Kortom een actieve zonvakantie, maar niets hoeft!
Indien je alleen de meezeilvakantie boekt bestaat de kans dat je de cabine deelt met iemand anders (van dezelfde sexe). Wil je meer privacy kun je ook een cabine alleen boeken maar dan geldt een toeslag. Zie de prijzen hieronder.

Kosten  meezeilvakantie

Seizoen per  week
per kooi
cabine
alleen
Laag: 21 april tot 26 mei & 22 sept tot 27 okt € 395,00 € 690,00
Midden: 26 mei tot 21 juli & 18 aug tot 22 sept € 425,00 € 750,00
Hoog: 21 juli tot 18 augustus € 495,00 € 890,00

Bijkomende kosten meezeilen (via factuur)
Reserveringskosten:  € 40,- per boeking.
Exclusief: Bedlinnen en handdoeken, transfers, maaltijden, excursies en bijdrage aan boordkas en schoonmaak.
Gebruik van bedlinnen is verplicht. Je kunt dit zelf meenemen of huren voor € 10,00 per pakket (onderlaken, bovenlaken en kussensloop). Een handdoekenpakket is bij te huren voor €  10,00 en bestaat uit 2 handdoeken. 

De boordkas

Voor o.a. de dagelijkse boodschappen aan boord (ontbijt, lunch, snacks en drankjes) wordt een boordkas samengesteld. Deze boordkas bestaat uit 2 delen: een vast deel van € 60,00 per persoon per week en een variabel deel. Het variabele deel wordt in overleg bepaald. De ervaring leert dat dit variabele deel circa € 80,00 per persoon per week bedraagt. De boordkas wordt naar rato van het aantal dagen aangepast.
Elke opstapper draag € 20,00 bij aan de eindschoonmaak. Kosten voor havengelden en gebruikte diesel, gas, water en electra worden gedragen voor de boordkas. De schipper en co-schipper zijn vrijgesteld van deelname aan de boordkas.

Voor kinderen tot 11 jaar geldt een korting van 50% op de variabele boordkas, de vaste boordkas is voor elke meezeiler gelijk.  

Vliegticket Lefkas

Je kan zelf boeken via Transavia.nl of Condor.com.
Maar ook wij kunnen het vliegticket voor je regelen. Kijk onder Vliegtickets Lefkas voor de tarieven.

 

Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook